SØG MENU
bluesjamboree_fix_foto

Blues Jamboree

Koncert
Dato
fre 27. sep, 20.00
Dør åbnes kl. 19.30
Sted
Hybrid / 3eren / Salen
Entre forsalg
195 kr.
Entre på dagen
215 kr.
Vegetarbuffet
95 kr.
Vegetarbuffet 17:30-19:30

Oplev en aften sammen med nogle af Skandinaviens bedste bluesmusikere, hvor der er god plads til røverhistorier, improvisationer og spontane smutveje.

Gang på gang leverer Blues Jamboree en både forrygende og afslappet koncert, og der er ingen tvivl om, at de har en stor stjerne hos publikum – og med god grund. Alle leverer på et særdeles højt og intenst niveau.
Blues og roots uden filter med nogle af Danmarks bedste musikere inden for genren. Spontant, råt og upoleret - her lægges ingen faste planer på forhånd - der spilles og jammes uden sætliste, som man gjorde den gang blues'en var ung og farlig - og det er den stadig! Forvent musikalske overraskelser, og mesterlig blues, spillet med virtuositet og hjerte, når de disker op med deres roots blues'n boogie, gospel & rag.

En fed aften med nogle af de bedste danske bluesmusikere:

 

PAUL BANKS (US/DK).

En mester på en akustisk guitar – nærmere præsentation er vel overflødig. Rag, blues og roots mm på internationalt topniveau – fås ganske enkelt ikke bedre.

 

JAKOB MUNCK

Uddannet basunist fra diplomlinien på det Kgl. Danske Musikkonservatorium i 2002. Er udover at være fast medlem af DR's Big Band en af de mest benyttede hornblæsere på den skandinaviske jazz og -bluesscene, og er af ”All About Jazz, New York” blevet fremhævet som ”a world class tuba player”.

 

MIK SCHACK

er en sand tusindkunstner. Her spiller han på vaskebræt mm – men mon ikke også hans skarpe tunge lader sig høre til publikums blanding af moro og forargelse. Han laver også hjemmeservice på TV, laver mad, tegneserier, ølforedrag mm.

 

SVANTE SJÖBLOM (S)

er en brilliant guitarist og sanger, som dyrker sin Southern blues, old time country, ragtime og gospel med lige stor overbevisning og indlevelse. Han har fået flere svenske musikpriser, og er godt på vej til at slå sit navn fast på den Skandinaviske musikscene.

 

PETER NANDE

er kendt som en udadvendt entertainer, sanger og mundharpespiller, som her også spiller på vaskebalje bas, skeer, jug og percussion. "Årets Danske Blues Navn" i 2007. Har gennem mange år dyrket den tidlige og mere rå og upolerede “juke joint” blues og boogie.

 

OLAV POULSEN

har huseret på den danske musikscene de sidste 25 år, primært inden for bluesmiljøet. Han har som en af kun få i Danmark specialiseret sig i slide guitaren, både den elektriske og den akustiske, og bevæger sig ubesværet indenfor genrer som blues, rock og country – ind imellem med en snert af orientalske og indiske overtoner.

 

www.bluesjamboree.com

 

Husets Cafe tilbyder lækker Vegetarbuffet kl 17.30 - ca 19.30

Dato
fre 27. sep, 20.00
Dør åbnes kl. 19.30
Sted
Hybrid / 3eren / Salen
Entre forsalg
195 kr.
Entre på dagen
215 kr.
Vegetarbuffet
95 kr.
Vegetarbuffet 17:30-19:30