SØG MENU
bjergtaget_foto
guldimund_foto

Bjergtaget + Guldimund

Koncert
Dato
fre 23. nov, 20.30
Dør åbnes kl. 20:00
Sted
Hybrid, 3'eren / Salen
Entre
50 kr.
Vis studiekort og medbring en gæst gratis
Buffet + Entre
120 kr. / forsalg
Vegetarbuffet 17:30-19:30

Bjergtaget

Bjergtaget er dansksproget og har lyrikken som omdrejningspunkt for sit univers og udtryk. De er alsidigt og anderledes band, ganske uden at miste den røde tråd og uden at gå på kompromis med det gode nummer. Bjergtaget udgav i 2012 den anmelderroste EP ”Velkommen til” og udgav sit debutalbum januar 2016.  
 

Anmeldelser:
"Bandet fortjener med dette homogene, godt sammenhængende og afrundede værk, der har noget at byde på til både ører og hjerne, at få et større publikum – ligesom et bredere publikum fortjener dansksproget rock af denne støbning." - GFR

"What it all then comes down to, is that Bjergtaget are in many ways a quite unique outfit. I had my fair share of troubles finding something entirely similar, at the very least." - RockFreaks
 

facebook.com/Bjergtaget

Guldimund

Den 26-årige sangskriver, Guldimund, forener på overbevisende måde det personlige, det almenmenneskelige og det politiske på et fuldstændig helstøbt album, som han formår at løfte til nye højder i en fuldendt koncertoplevelse. Tekster, melodier, kompositioner, produktion, forløb, intentioner, dramaturgi – alt lykkes med en uanstrengt naturlighed, når Guldimund, der lyder det borgerlige navn Asger Nordtorp Pedersen, står på scenen sammen med sit band, der tæller folk fra Blaue Blume, Irah, Oh Land, Bisse, I Got You On Tape, Den Fjerde Væg og Scarlet Pleasure.

 

Både Politiken, Bands of Tomorrow, Soundvenue, Tidal, P6 – BEAT og P3 – Barometeret, har fået øjnene op for det mangefacetterede talent. I første halvdel af 2017 udgiver Guldimund sit dobbelte debutalbum, kun 1 år efter, han forlod sit gamle band Tårn, hvor han ellers var forsanger, bassist og sangskriver, for at søge andre veje.

På solodebuten ‘Så er det vel bare det …?’ behandles emner som megalomani, selvdestruktive tendenser, mørke, afmagt, trøstesløshed, sortsyn, sorg, spiritualitet, medgang og optimisme.

”Sangene står enkeltvis som følelsesmæssige nedslag. Der ligger et overordnet emotionelt narrativ, som skrider kronologisk frem i forhold til min egen, lad os kalde det: ”overgang til at blive rigtig voksen”.

"Det er på mange måder et dannelses-album. Det var nødvendigt, at kunne bearbejde mine op- og nedture kunstnerisk, men det var også bare en enormt sprudlende proces, der bestod af mange måneders grundigt sangskriverarbejde, hvor jeg forsøgte både at gå ned i de mindste detaljer og stavelser, samtidig med at jeg forholdt mig til de overordnede linjer og sangenes indbyrdes samspil. Efterfølgende blev sangene vakt til live i løbet af bare én enkelt vanvittig uge i studiet” - fortæller Asger Nordtorp Pedersen.

 

facebook.com/guldimund


Husk vores studierabat - Fremvis studiekort og medbring en gæst gratis! (medmindre der bliver udsolgt).
Show your Studentscard and bring a friend for free! (except if the venue i sold out).

 

Husets Cafe tilbyder lækker Vegetarbuffet kl 17.30 - ca 19.30

Dato
fre 23. nov, 20.30
Dør åbnes kl. 20:00
Sted
Hybrid, 3'eren / Salen
Entre
50 kr.
Vis studiekort og medbring en gæst gratis
Buffet + Entre
120 kr. / forsalg
Vegetarbuffet 17:30-19:30