SØG MENU
aysay foto
Tundra_band_foto

AySay + Tundra

Koncert
Dør åbnes kl. 20:00
Sted
Hybrid, 3'eren / Salen
Buffét + Entré
120 kr.
Vegetarbuffét kl.17:30-19:30
Entré
50 kr.
Vis studiekort og medbring en gæst gratis

AySay

AySays lyd har udgangspunkt i forsangeren, Luna Ersahin, som med sine dansk/tyrkiske rødder bringer den mellemøstlige folkemusik ind i den vestlige musikkultur. I spændingsfeltet her skabes en stemning, der farves af tekster på dansk såvel som tyrkisk. Bandet var med til at åbne Aarhus Kulturhovedstad 2017 ved VIP-åbningen, og de havde derudover en central rolle i den store parade, hvor Luna optrådte sammen med Eivør.

21-årige Luna Ersahin kommer fra et hjem, hvor musikken altid har fyldt meget. Hendes tyrkisk-kurdiske far har hele livet spillet saz, og hendes danske mor guitar. Sammen har de sunget meget i hjemmet. Men det var først lige før gymnasietiden, at Luna Ersahin for alvor begyndte at forholde sig mere til den tyrkiske-kurdiske musik.
I AySay smelter den tyrkiske folkemusik sammen med den moderne, vestlige lyd. Trommer, bas og guitar møder den tyrkiske saz, og når Luna Ersahin synger, gør hun det oftest på dansk, men med østlig tonalitet.

“AySay er mit musikalske identitetsprojekt. Det er et forsøg på at skabe en helstøbt lyd, man ikke vil kalde en blanding mellem to stile eller kulturer. Ligesom man ikke ser på mig og tænker, at der er en halv tyrker og en halv dansker. Jeg er et helstøbt menneske”.
 

www.facebook.com/aysaymusic

Tundra

vil denne maj aften spille et akustisk sæt, hvor de med orientalsk strengespil og percussion, vil tage publikum med på en rejse rundt i verden, med Sofie Troldes nordiske klang som bindeled til den fælles musikalske rod som er så stærk i bandets lyd. Bandet er godt i gang med at udgive singler fra deres kommende album og ligeledes spille koncerter rundt i landet. Her har bandet høstet anmelderroser på vejen.


Mere Tundra >

Dør åbnes kl. 20:00
Sted
Hybrid, 3'eren / Salen
Buffét + Entré
120 kr.
Vegetarbuffét kl.17:30-19:30
Entré
50 kr.
Vis studiekort og medbring en gæst gratis