SØG MENU
sudeshna_saranja_foto
afenginn_foto

Afenginn + Sudeshna & Saranja

Koncert
Dato
tor 7. nov, 20.30
Dør åbnes kl. 20:00
Sted
3eren / Salen
ENTRE
65 kr.
Vegetarbuffet
95 kr.
Vegetarbuffet 17.30 - 19.30

AFENGINN

er verdensmestre i bastard-folk, som er lige dele nordisk folkemusik blandet med toner fra Balkan, og generøst drysset med punket energi. De har bevæget sig frem i musiklandskabet med syvmileskridt og har gang på gang imponeret med deres ambitionsniveau med psykedeliske eksperimenter, symfoniske kompositioner, stormfulde korarrangementer og lyriske tonemalerier. Med sig har de deres syvende album "Klingra".

I forhold til Afenginns seneste album, OPUS, er Klingra et delikat, omend passioneret værk. Såvel musikken, som de færøske tekster, er komponeret ved brug af cykliske strukturer i forskellige længder og størrelser. Nogle steder krydser de parallelle temaerne hinanden og smelter sammen i bobler af dissonanser og opløftende harmoni. Den overordnede oplevelse er dybt følelsesmæssig - kontemplativ og melankolsk, med en stråle af befriende lys i horisonten.

www.facebook.com/afenginn

 

Sudeshna & Saranja

Sudeshna Bhattacharya og Suranjana Ghosh er de eneste to musikere, der bor i de nordiske lande, som er født i Indien og har lært traditionelt hindustani indisk klassisk musik fra en kendt guru i Indien. Sudeshna og Suranjana har begge samarbejdet med kendte navne i indisk og vestlig musik. De har begge spillet på store scener og festivaler flere steder rundt om i verden.


Sudeshna & Suranjanas publikum i de nordiske lande er musikelskere, der har et åbent forhold til etnisk og traditionel indisk musik. En stor del af publikum er også lyttere af jazz og improvisationsmusik. Det er verdensmusik, der tiltrækker andre musikere fra alle genrer. De er begge erfarne musiklærere og er glade for at holde workshops.

 

Husets Cafe tilbyder lækker Vegetarbuffet kl 17.30 - ca 19.30

Dato
tor 7. nov, 20.30
Dør åbnes kl. 20:00
Sted
3eren / Salen
ENTRE
65 kr.
Vegetarbuffet
95 kr.
Vegetarbuffet 17.30 - 19.30