SØG MENU
glas

Glas

Glas og Filt lukker og slukker 27. juni 2018

Vi har sat gang i afvikling af Glas og Filt og har startet udsalg med besparelse på 50 %. Glasværkstedet kan benyttes til og med onsdag 27. juni (uge 26)

I stedet etableres et Støbeværksted til støbning i stentøj og porcelæn. Det bliver rigtig godt!

Glasværkstedet kan bruges af alle, børn dog ifølge med voksen. Er du helt uden erfaring i at lave glas, anbefaler vi at du deltager i workshoppen ”Glas- Intro”, så du fagligt bliver klædt ordenligt på.
Du kan låne et kit med diverse redskaber i butikken på Kreativt værksted (depositum 50 kr.), men du må gerne medbringe egne. Medbring også gerne klude / viskestykker og evt. forklæde.. 


Det har vi

  • Float glas (3 og 4 mm) og farvet Bullseye glas, emaljer, oxyder, metaller, knust farvet glas, højtemperaturfarver m.m. 
  • 60 forskellige slumpningsforme samt professionel sandblæser* til glas. 
  • Glassav og plansliber (kræver ”kørekort”, som fås ved deltagelse i workshop)

OBS:

Grundet omrokering på værkstederne er Sandblæseren pt. ude af drift.

Brug Glasværkstedet

Husets Kreative Værksteder er et åbent tilbud til alle. Værkstederne står gratis til rådighed, og er stedet hvor kreative sjæle mødes, og i samspil med andre brugere arbejder med kunsthåndværk til privat brug.

Værkstederne er baseret på, at du skal være selvhjulpen.

Der vil dog altid være mindst 1 ansat til stede på værkstedsgangen, som kan hjælpe med salg af materialer, afhentning af færdige ting, m.m.

Book tid

Hvis du vil være sikker på, at der er en arbejdsplads ledig, skal du booke en tid.
Du kan kun booke én tid ad gangen til hvert værksted.
Booking skal ske i de kreative værksteders analog-kalender her på Huset. Eller ved at kontakt kreativt værksted på: Tlf. 9982 4506 ellers 9982 4500