SØG MENU

Galleri

Husets Galleri er dit non-profit galleri i Aalborgs ældste kulturhus Huset i Hasserisgade! Her foregår al salg mellem kunstner og køber, og vi tager ingen procenter af salg. Vi giver plads til kunst der vil noget, tør noget, rør og udfordrer syn, sind og hjerte gennem en kvalitet og et indhold, der inviterer til at tænke nyt med dybde i kunstoplevelserne.

Husets Galleri er galleriet for kunst, der kommer af at kunne! Vi inviterer også publikum indenfor til artisttalks, performance og CultureLabs og andre events med forskelligt indhold. 

 

Galleriet er gennem tiden blevet bestyret af Husets ildsjæle, og der er blevet vist udstillinger af såvel erfarne kunstnere som helt nye talenter. Med rigtig store kunstnernavne som Edvard Munch og Salvador Dali i 80'erne markerede galleriet sig dengang som noget særligt på den danske kunstscene.

I dag vises værker lavet af såvel kendte som ukendte danske og udenlandske kunstnere i Husets Galleri.

Alle er velkomne til at kigge forbi galleriet se åbningstider

Art Transformed af Gulli Arason, Majbritt Biegel og Anja Kirkeby 3. - 18.12. 2018

Vil du udstille i Husets Galleri?

I Husets Galleri tager vi ingen procenter af salg. I stedet for giver vi plads på væggene og siger ja til at give kunstnere en chance, hvis de vil noget, flytter noget, udfordrer, laver kunst med tanker og hjerte bag og rør!

Vi vil mer' end at udstille kunst på væggene - vi vil sparke liv i kunsten - og gå nye veje i udforskningen af det at skabe!

 

Praktisk info

Vil du gerne udstille? Så send en mail med lidt info om dig og dine billeder sammen med eksempler på det, du kunne tænke dig at udstille. Vær opmærksom på at Husets Galleri i perioder både fungerer som galleri og konferencerum i dagtimerne. 

Kunstnere står for ophængning og nedtagning af udstillinger i Husets Galleri i samråd med den galleriansvarlige. 

Har du spørgsmål kontakt annette@huset.dk

 

Hvis du vil udstille så se PDF her

Kommende arrangementer

søn 6. jan, 12.00 til ons 30. jan, 22.00
søn 3. feb, 12.00 til ons 27. feb, 22.00
søn 3. mar, 12.00 til ons 3. apr, 14.00
søn 7. apr, 12.00 til ons 1. maj, 22.00
søn 5. maj, 12.00 til tir 28. maj, 22.00